Nederland laat zich schaamteloos voor paal zetten door bananenkoninkrijk Marokko

Geen categorienov 22 2019, 11:00
In Derde Wereldland Marokko denken ze het lef te hebben om een land als Nederland de les te lezen. Ditmaal door gewoon botweg ontmoetingen met Nederlandse ministers te weigeren, die niets liever willen dan dat Marokko hun criminele onderdanen terugneemt. Maar het straatarme Marokko vindt het wel mooi dat andere landen hun rotzooi opruimen.
Is er een hoofdstad waar Nederland niet naar luistert? Men laat het hoofd al bungelen voor Brussel, en kennelijk is ook Rabat de regering van slapjanus Mark Rutte de baas. Nederland wil alles het liefste altijd oplossen via schouderklopjes of vriendschappelijke dinertjes, maar is totaal niet opgewassen tegen de tactieken van boevenlanden met corrupte maffiosi aan het hoofd. En dus gaat Nederland dan ook af als een gieter als het alleen maar wil dat Marokko z'n eigen rotzooi opruimt, en niet Nederland als dumpplek gebruikt voor dat wat in het Noord-Afrikaanse geldt als menselijk afval.

"Staatssecretaris Broekers-Knol zei in de Tweede Kamer dat ze op bezoek wilde om over het terugnemen van asielzoekers te praten, maar dat Buitenlandse Zaken haar had laten weten dat ze daar "niet de juiste mensen zou spreken". Tot nu toe is een gesprek over de kwestie met Marokko dus niet tot stand gekomen.

Marokkanen die in ons land asiel aanvragen, maken weinig kans op een verblijfsvergunning omdat Marokko als veilig land wordt beschouwd. Maar Marokko neemt afgewezen asielzoekers nauwelijks terug en daarom wilde Broekers-Knol in overleg. In het debat over de begroting van Justitie zei ze dat ze de Marokkaanse minister "niet te spreken" krijgt."

Partijen als GroenLinks en de SP zijn buitengewoon verbaasd: zij hebben nog niet in de gaten dat staten als Marokko niet handelen op basis van eer, maar gewoon gewetenloos bezig zijn om hun land te zuiveren van lastpakken. Dat wil zeggen: de uitvreters die zich in Nederland melden, zijn zij liever kwijt dan rijk en alle trucs worden dan ook toegepast om hen daar te laten. Andere partijen, zoals FVD, zagen dit al aankomen. Maar ja, dan moet je luisteren naar partijen die de koers van ons land radicaal willen omgooien. En dat is dan ook weer eng.
Liever dan nog maar een keertje op je knieën smeken bij de Marokkaanse koning en uitgelachen worden door zijn hele hofhouding. Heel erg pijnlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten