Nederlanders bellen een verhuisbedrijf, maar dit is hoe Ieren een bank verplaatsen...

Nederlanders bellen een verhuisbedrijf, maar dit is hoe Ieren een bank verplaatsen...

Wat een apart volkje is het toch ook...

Nederlanders staan bekend om hun vele Belgenmoppen. Domme Belgen dit, gekke Vlamingen zo, hi ha ho gek België. Maar wellicht hebben we het met z'n alleen enorm mis, en moeten we niet de Belgen uitlachen om hun rarititeiten, maar de Ieren.

Neem bijvoorbeeld deze twee snuiters, die besloten dat een bank van huis moest verwisselen. Vervolgens besluiten ze het reusachtige zitmeubel te verplaatsen door middel van... een steekwagentje. Hoezo bestelbusjes? Gemotoriseerd vervoer is overrated!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/02/Broken-down-sofa-Drumquin.mp4"][/video]

Tja, wat zullen we er eens van zeggen...? Volgende keer het maar houden bij Guinness brouwen? Volgens mij gaat dat de mensen uit Ierland een stuk beter af...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Ierland verhuizen banken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer