Nederlands drama! Snoepautomaten toch wel een héél erg probleem!

Geen categoriedec 23 2018, 12:00
Oh jee, Nederland staat weer eens op z'n kop! Terreur? Een in elkaar geslagen homo? Nee, snoepautomaten op scholen! Via The Post Online.
Maar liefst 83 procent van de ouders is het eens met de stelling 'Op een school hoort geen snoepautomaat' en uit de peiling van Informatiepunt Ouders & Onderwijs blijkt eveneens dat ouders willen dat de snoepautomaat verdwijnt.
Natuurlijk neemt niemand van de partijen die hier een mening over heeft zelf verantwoordelijkheid. De scholen menen dat 'kinderen anders toch wel naar de snackbar of supermarkt gaan' en ouders vinden dat scholen hun kinderen te makkelijk van snoep voorzien.
Je zou dit natuurlijk heel makkelijk op kunnen lossen door een kind geen geld mee naar school te laten nemen en zelf z'n lunch laten maken of zelfs voor hem maken, maar da's natuurlijk allemaal heel moeilijk. Ook een kind opvoeden dat het zich niet volpropt met zoete meuk is ook een onmogelijke taak die nog niemand heeft weten te volbrengen. Wat een drama, die automaten. Nog even en de automaten krijgen een 'kindslot' waar je, net als met sigarettenautomaten, alleen met je ID-kaart bij kunt. Zo voorkomt men het probleem en ontziet het iedereens verantwoordelijkheid, ta-da, opgelost.
Wat een kleuterland is dit toch af en toe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten