snapshot3

Precies wat Nederland nodig heeft, Rutte als cabaretier!

Geen categoriedec 23 2018, 11:00
Omroep WNL en NPO zijn met elkaar in gesprek om Rutte op het podium te krijgen voor een nieuw Correspondents' Dinner. Dat wordt vast dolle pret! Via het AD.
In 2016 werd de eerste editie uitgezonden door de NTR, waar Twan Huys de gastheer was. Dolf Jansen nam toen de taak op zich om Rutte eens lekker het vuur aan de schenen te leggen, want dat kan Dolf kennelijk goed (nee.).
Pijnlijk afgewogen grapjes, geforceerde applausjes en een beetje interessant lopen doen zodra de camera jouw snufferd in beeld zet. Wat een geweldig concept zeg! Nee, volgens mij hebben ze bij de Publieke Omroep ook wel door dat na het gedram van Marrakesh en die doorgeslagen klimaatonzin, men eerder geneigd is te kijken vanwege de afkeer voor Rutte, dan voor zijn talent als humorist.
Heel het concept lijkt ook al weer uitgekauwd nog voor de nieuwe editie ook maar vorm heeft gekregen. Ziet u het al voor zich, Rick Nieman (prima vent verder) die even wat 'harde' grapjes maakt over Rutte en dat druilerige publiek van BN'ers? Nee, dat wordt niks, dan zullen ze Peter Pannekoek wel vragen om een showtje te geven zodat men alsnog naar die hoop drek kijkt 'maar dan alleen voor Peter, haha,' want zo zijn mensen dan ook wel weer. Donder toch op met dit soort 'entertainment' op de NPO.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten