Nederlandse scholieren strijden om positie van Van Rompuy

Geen categoriejun 04 2013, 19:00
Indoctrinatie
Zo wordt onze jeugd dus gebrainwashed over de EU.
Is ons onderwijs al totaal verpolitiseerd, tot en met de "universiteiten" aan toe, het kan de eurocraten niet ver genoeg gaan in hun zoektocht naar de heilige graal der federale Unie.
Op 5 juni wordt een Nederlandse scholier verkozen tot eerste junior-president van de Europese Unie. Een selectie van scholieren heeft lokale voorrondes van het bordspel Eurocracy, gemaakt door Jaap Hoeksma, gewonnen. De finale van dit Nederlandse spel wordt in Brussel gehouden.
Het bordspel Eurocracy, een betere benaming zou Eurocrazy geweest zijn, heeft in het kader van het Europese jaar van de Burger als doel om jonge burgers bekend te maken met de EU. Deelnemers vertegenwoordigen politieke partijen en nemen deel aan een politieke strijd binnen de Europese Unie.
Zo worden de geesten tijp gemaakt. De oude Sovjet-Unie is er niets bij. En het wrange is, dit soort indoctrinatie wordt bekostigd van uw en mijn belastinggeld!
De wedstrijd om het junior-presidentschap van de EU is onderdeel van de EU vredesprijs tour. Deze wordt gehouden naar aanleiding van de Nobelprijs van de Vrede, die de EU in 2012 heeft 'gewonnen'. Naast het spelen van Eurocracy bieden de scholieren CDA europarlementariër Lambert van Nistelrooij een geschenk aan dat symbool staat voor de relatie tussen vrede en democratie in Europa.
Had iemand al opgemerkt dat de founding fathers van de Unie voornamelijk christen-democraten waren?
En dan willen die christen-democraten nog de 'religie-van-de-vrede' faciliteren, die het christendom wil vernietigen. Met hoeveel zelfhaat kan men vervuld zijn?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten