Net-getrouwde bruid redt een leven door kort na haar ja-woord in actie te komen

Geen categoriejun 29 2016, 10:00
Deze verpleegster is een echte held.
Toen verpleegster Julie Stroyne haar bruidsjurk aantrok was ze ervan overtuigd dat ze die dag aan nieuw leven zou beginnen, zij aan zij met de liefde van haar leven. Wat ze niet wist wat dat ze die dag een leven zou redden.
Julie is een verpleegster die werkt voor de UPMC Presbyterian Hospital. Op 11 juni trouwde ze met de 26-jarige Andrew Nixon.
Op het moment dat ze het Pennsylvanian Hotel in Pittsburgh verlieten hoorde ze ineens iemand om hulp roepen. "Help! Kan iemand reanimeren? Is er hier een dokter?!"
Dankzij haar medische training twijfelde Julie geen moment. Ze rende terug het hotel in en zag een jongevrouw van een jaar of 20 bewusteloos op de grond liggen. Julie gooide haar bloemen en purse op de grond en ging aan het werk: ze reanimeerde de jongedame onder meer met behulp van mond-op-mond beademing.
Zoals ze later zelf uitlegde dacht ze geen moment na over de 'mooiste dag van haar leven': ze focuste alleen maar op het leven van de vrouw.
Gelukkig loopt dit verhaal goed af. Door Julie's inzet kon de vrouw namelijk gered worden en heeft ze nu een tweede kans op een lang, gelukkig leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten