Net goed! ISIS-tiener laat bomgordel per ongeluk thuis afgaan, blaast zijn hele familie op

Net goed! ISIS-tiener laat bomgordel per ongeluk thuis afgaan, blaast zijn hele familie op

Een zogeheten 'Welp van het Kalifaat' heeft een bomaanslag gepleegd op zijn eigen ouderlijk huis.

Een jeugdig lid van ISIS heeft zijn bomgordel te vroeg laten afgaan en daarmee zijn familie een explosieve verrassing bezorgd. Zes mensen kwamen om het leven, onder wie zijn eigen ouders. De tiener was lid van de 'Welpen van het Kalifaat', de jeugdbrigade van de islamitische terreurbeweging.

De terroristen rekruteren namelijk niet alleen mannen van in de twintig, maar richt zich ook op een jonger publiek. Deze 'Welpen van het Kalifaat' vormen de nieuwe generatie jonge terroristen. De kindsoldaten zijn extra fanatiek omdat ze al van jongsafaan worden doordrenkt met de haatdragende ISIS-ideologie. In het geval van een jongen in Irak werd het jeugdige enthousiasme echter zijn hele familie fataal.

Hij had een bomgordel gekregen van een oudere ISIS-jihadist om er later die dag een aanslag mee te plegen. Voor het zover was, ging de jonge wannabe-terrorist eerst nog even naar huis. Daar liet de salafistische stoethaspel zijn bom te vroeg afgaan, waardoor hij zichzelf en zijn hele familie doodde. Tja, wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Het was natuurlijk beter geweest als deze tiener zich nooit had ingelaten met de barbaren van ISIS en gewoon naar school was gegaan om een vak te leren. Maar aangezien hij van plan was om een bomaanslag te plegen, moeten we maar blij zijn dat hij zijn ouderlijk huis heeft opgeblazen en niet een drukbezochte markt, om maar wat te noemen.

Deze video laat zien wat ISIS zoal van plan is met de Welpen van het Kalifaat:

Hopelijk zijn meer jihadisten zo dom als deze 'Welp van het Kalifaat'. Als die ISIS-gekken zichzelf opblazen, dan is het probleem snel opgelost. En als dat niet snel genoeg gaat, moeten wij ze er maar een handje bij helpen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties