Niemand kwam op het feestje van dit jongetje. Toen kreeg hij de verrassing van zijn leven

Niemand kwam op het feestje van dit jongetje. Toen kreeg hij de verrassing van zijn leven

Dit feestje sloeg helemaal om toen de politie ineens voor de deur stond.

Brayden Hubbard - een heel normaal jongetje, dat net als ieder ander kind van drie zich weinig leukere dingen kan voorstellen dan een verjaardagsfeestje. Nou ja, normaal? Brayden heeft één ding wat hem iets anders maakt dan de rest van zijn leeftijdsgenoten: hij is autistisch.

Helaas betekent dat dat hij maar weinig vrienden heeft, maar toch besloot zijn moeder om de hele buurt uit te nodigen. Moeder Terra voelde in de aanloop naar het feest de bui echter al hangen, toen bijna niemand liet weten of ze zouden komen of niet. Ze vond het sneu om het feest, waar Brayden zich zo op had verheugd, af te zetten, dus liet ze het maar doorgaan. Erg feestelijk zou het echter niet worden, toen het jongetje na enige tijd nog steeds alleen bij zijn partijtje zat.

Aan de aankleding van het feest zal het in ieder geval niet hebben gelegen. De drie-jarige is dol op auto's, dus had zijn moeder alles aangekleed in het thema van de tekenfilm Cars, van vlaggetjes tot bordjes en bekertjes. Maar ja, wat maakt dat uit als niemand dat ziet?

Toen ging plotseling de bel. Alsof de dag al niet teleurstellend genoeg was, kreeg Terra de schrik van haar leven toen de politie voor de deur stond. Daar kon ze echter al snel van bijkomen, want de agenten brachten geen slecht nieuws. Ze brachten feest! Zonder dat Brayden of zijn moeder hier weet van hadden, had een kennis namelijk een stel bevriende agenten uitgenodigd op het partijtje. En met succes: toen de ordehandhavers zagen wat een fan de jongen was van auto's, mocht hij hoogstpersoonlijk hun politiewagens komen inspecteren, om er eens eentje van binnen te kunnen zien.

Al met al hadden hij en zijn moeder een geweldige dag door de geweldige actie van deze agenten, die graag hun vrije tijd opofferden om een glimlach op het gezicht van dit jongetje te plaatsen. "Hij zal het zich misschien over een paar jaar niet meer herinneren, maar ik ben deze mensen voor eeuwig dankbaar", aldus zijn moeder.

Lees meer over:
Politie autisme

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties