Nieuw slachtoffer van Tariq Ramadan meldt zich: 45-jarige vrouw doet aangifte vanwege seksueel misbruik

Geen categoriemrt 08 2018, 8:00
In totaal zijn er nu drie vrouwen die beweren dat de "hoogleraar" hen seksueel misbruikt heeft.
In Frankrijk heeft een 45-jarige vrouw aangifte gedaan tegen Tariq Ramadan. De reden laat zich onderhand raden: ze zegt seksueel misbruikt te zijn door de 'islamistische geleerde.' Volgens de vrouw misbruikte hij haar verschillende keren tussen het begin van 2013 en juni 2014. De vrouw is al de derde die zich meldt met dit soort klachten. Ramadan zit dan ook al in voorlopige hechtenis.
Helaas zijn de vrouwen die de moed hadden om aangifte te doen vervolgens in een ware nachtmerrie terecht gekomen. Eén van de drie vrouwen is Henda Ayari. Deze voormalige salafist -- die nu een feminist is -- kreeg na haar aangifte de ene doodsbedreiging na de andere van Ramadans volgelingen. Daarbij wordt ze ervan beschuldigd dat ze onderdeel uitmaakt van een 'zionistisch complot' tegen meneer de islamoloog.
Knettergek natuurlijk, maar ja, dit is hoe islamisten al decennialang rollen. Als één van hen betrapt wordt op het plegen van misdrijven roepen ze "zionisten!" en dat moet dan het einde van de discussie zijn.
Ayari beweert dat Ramadan haar op bijzonder agressieve wijze aanviel. Hij misbruikte haar niet 'zomaar,' hij gaf haar zelfs het gevoel dat hij haar zou vermoorden. De andere vrouw die aangifte heeft gedaan (maar die anoniem blijft) schept eenzelfde beeld van de 'geleerde.' Hij gaf haar, zegt ze, "klappen in het gezicht," en dwong haar tot "anale seks, verkrachting met een object en verschillende vernederingen." Eén van die vernederingen? Hij zou haar aan haar haren naar een bad hebben gesleept waar hij vervolgens over haar heen plaste.
Ziek.
Natuurlijk roept Ramadan dat het allemaal onzin is, dat het een complot is, en dat hij de vrouwen zal aanklagen wegens laster. Dat is hartstikke leuk, maar hij heeft wel één klein probleem: de verhalen van de vrouwen lijken wel degelijk geloofwaardig te zijn. Daarom zit hij dus al vast en kan hij vrijwel zeker een bijzonder lastige rechtszaak tegemoet zien.
Voor mensen denken: wie is dat ook alweer, die Ramadan. Meneer was niet alleen "integratie-adviseur" in Rotterdam in 2009, maar ook gasthoogleraar aan de Erasmus Universiteit, hoogleraar aan de University of Oxford en, oh ja, de kleinzoon van Hassan al-Banna. Dat is de islamistische extremist die de Moslimbroederschap heeft opgezet. Je weet wel, dat is de groepering die feitelijk aan de basis stond van allerlei radicaal-islamistische terreurorganisaties als Al Qaeda en Hamas.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten