Nog steeds misstanden in kliniek moordenaar van Anne Faber

Geen categorieaug 18 2018, 8:00
Je zou toch denken dat de kliniek in Den Dolder wat meer haar best ging doen na de moord op Anne Faber, maar niets is minder waar! Patiënten zitten gewoon aan de drugs en behandelingen blijven soms uit. Via NU.nl.
Iedereen had wel een mening over de kliniek in Den Dolder wiens beleid indirect heeft bijgedragen aan de moord op Anne Faber. 'Michael P. had nooit vrij rond mogen lopen en al helemaal niet zonder begeleiding' was de strekking van de meeste mensen in mijn omgeving. De Inspectie Justitie en Veiligheid én de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd deden beide onderzoek en troffen allerlei misstanden aan. Zowel burger als overheid zien dus dat er flink wat misgaat, maar wat gebeurt daar vervolgens mee?
Niks! De kliniek kwam met een plan voor verbeteringen en zou hierover moeten berichten maar patiënten zelf merken nog niets van de verbeteringen! Sterker nog, het is er gewoon één dikke bende! Drugs en de handel erin is gewoon orde van de dag. Drugscontroles zouden niet worden uitgevoerd en volgens sommigen er zelfs nooit zijn geweest!
De kliniek zelf zegt 'een moeilijke tijd' door te maken, niet zo gek met een moord op je geweten, en meent dat het te vroeg is om verbeteringen te kunnen waarnemen. Want het is zo moeilijk om te controleren op drugs, drugs te confisqueren en patiënten een tik op de vingers te geven, blijkbaar. Volgens mij is de kliniek toe aan een nieuw bestuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten