NRC draait helemaal door: 'De man die spullen draagt voor een vrouw... het LIJKT vriendelijk, maar!'

Geen categoriedec 08 2018, 16:00
"Intussen zijn er wel vervelende gevolgen."
Als je wilt weten hoe triest het gesteld is met de moderne feministische golf, nou, zoek niet verder. Tegenwoordig gaat het dus om dit soort dingen:
https://twitter.com/nrc/status/1070966143790264320
Nog niet zo heel lang geleden was het netjes als een man dit deed voor een vrouw. Maar nee, moderne feministen zien er een enorm probleem in. Het betekent namelijk dat de man ervan overtuigd is dat de vrouw haar eigen tas niet kan tillen. Ze is zwak! Ze heeft een man nodig. Het is seksisme ten top!
Godzijdank zijn er nog Nederlandse vrouwen die begrijpen dat dit soort nep-feministische propaganda van de NRC eigenlijk gewoon dieptriest is. Zoals ene Elena Lommers schrijft op Twitter:
https://twitter.com/elenalommers/status/1071142333276672001
Eigenlijk zijn moderne nep-feministes -- en die trieste figuren van de NRC voorop -- natuurlijk gewoon niet helemaal lekker. Je kunt niet anders concluderen. Hoe meer je van dit soort figuren hoort, hoe duidelijker het is dat zij ze gewoon niet helemaal op een rijtje hebben. Deze types hebben zoveel extreemlinkse propaganda te verwerken gekregen -- vaak tijdens hun universitaire opleiding -- dat ze totaal zijn doorgedraaid.
In plaats van boos te worden zouden we eigenlijk medelijden met ze moeten hebben. Je zou maar zo in het leven staan, zeg. Vreselijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten