NRC draait helemaal door: 'De man die spullen draagt voor een vrouw... het LIJKT vriendelijk, maar!'

NRC draait helemaal door: 'De man die spullen draagt voor een vrouw... het LIJKT vriendelijk, maar!'

"Intussen zijn er wel vervelende gevolgen."

Als je wilt weten hoe triest het gesteld is met de moderne feministische golf, nou, zoek niet verder. Tegenwoordig gaat het dus om dit soort dingen:

Nog niet zo heel lang geleden was het netjes als een man dit deed voor een vrouw. Maar nee, moderne feministen zien er een enorm probleem in. Het betekent namelijk dat de man ervan overtuigd is dat de vrouw haar eigen tas niet kan tillen. Ze is zwak! Ze heeft een man nodig. Het is seksisme ten top!

Godzijdank zijn er nog Nederlandse vrouwen die begrijpen dat dit soort nep-feministische propaganda van de NRC eigenlijk gewoon dieptriest is. Zoals ene Elena Lommers schrijft op Twitter:

Eigenlijk zijn moderne nep-feministes -- en die trieste figuren van de NRC voorop -- natuurlijk gewoon niet helemaal lekker. Je kunt niet anders concluderen. Hoe meer je van dit soort figuren hoort, hoe duidelijker het is dat zij ze gewoon niet helemaal op een rijtje hebben. Deze types hebben zoveel extreemlinkse propaganda te verwerken gekregen -- vaak tijdens hun universitaire opleiding -- dat ze totaal zijn doorgedraaid.

In plaats van boos te worden zouden we eigenlijk medelijden met ze moeten hebben. Je zou maar zo in het leven staan, zeg. Vreselijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Feminisme NRC Handelsblad

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties