NRC wil ISIS-tuig knuffelen

Geen categoriejul 25 2017, 8:00
Hoe geschift het NRC Handelsblad is, vraag je? Nou, wat vind je hiervan? De NRC heeft een artikel gepubliceerd waarin er geroepen wordt dat we de ‘dialoog’ moeten aangaan met terugkeerjihadi’s.
Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.
Volgens de krant voor politiekcorrect, multicultureel en wegkijkend Nederland moeten we gewoon maar accepteren dat ISIS-slachters terugkeren naar ons land. Dat is namelijk na elke “oorlog” zo. Ik citeer:
“Volgens het humanitair oorlogsrecht moet er steeds onderscheid gemaakt worden tussen zij die wel en zij die niet, of niet meer aan de strijd deelnemen. Die laatste groep, van burgers, krijgsgevangenen, en medisch personeel tot gewonde strijders of zij die zich overgaven, heeft recht op een goede behandeling. Zij mogen niet aangevallen worden, maar hebben aanspraak op verzorging als ze ziek of gewond zijn. In iedere moderne oorlog tot nu toe was er vroeger of later sprake van repatriëring van overlevende ex-strijders. Dat moet de Nederlandse overheid nu al meewegen.”
Daarom moet Den Haag nu al een “actieve” houding aannemen en voorlichting en begeleiding regelen voor “de groep die de wapens neerlegt of dat wil doen.” Want, concludeert de krant van, voor en door doorgeslagen links, op lange termijn is er een “dialoog” nodig met deze gekken.
Natuurlijk beseft een kind nog dat er levensgrote verschillen zijn tussen de oorlogen waar NRC het over heeft en de oorlog tegen ISIS. ISIS is geen land, met een vijandelijk leger, maar een terroristische organisatie. Terroristen hebben helemaal niet dezelfde rechten als militairen. Dat geldt niet alleen voor de manier waarop ze behandeld worden op het slagveld, maar ook daarna, bijvoorbeeld als ze gevangen worden genomen.
De NRC beseft dat natuurlijk ook, wat dan ook de reden is dat de krant het over “strijders” heeft en niet over soldaten uit vorige oorlogen. Leuke truc om het oorlogsrecht snel van toepassing te krijgen op terroristen, maar helaas trapt niemand daarin.
Wat ISIS-idioten betreft die niet meevechten maar zich op andere manieren hebben ingezet voor die haatclub: ook dat zijn dus terroristen. Door lid te zijn van de organisatie hebben ze in strijd gehandeld met de wet en zijn ze medeverantwoordelijk voor de misdaden die ISIS gepleegd heeft. ISIS is immers een organisatie die het uitdrukkelijke doel heeft om haar radicale denkbeelden aan iedereen op te leggen en andersdenkenden af te slachten. Iedereen die op wat voor manier dan ook voor ISIS werkt maakt het mogelijk dat de slachters hun misdaden plegen. Er zijn geen ‘onschuldige leden’ van een terroristische organisatie. Punt.
Leuk geprobeerd dus van de NRC, maar zelfs een blinde ziet de gaten in dit wanstaltige betoog. Het is een flauwekulverhaal van een stel radicaal-linkse gekken die denken dat als je terroristen maar genoeg knuffelt, ze vanzelf lief worden. Zo werkt het dus niet. Deze mensen zijn gezworen vijanden voor alles waar wij voor staan. Zo moeten we dus ook behandelen. Niks geen dialoog, niks geen theedrinken: deze mensen moeten op het slagveld vernietigd worden, en als ze het per ongeluk toch overleven moeten ze voor de rest van hun leven achter tralies worden gezet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten