Oeh-la-la, kijk dan! Sabia Boulahrouz verschijnt morgen naakt in de Playboy

Oeh-la-la, kijk dan! Sabia Boulahrouz verschijnt morgen naakt in de Playboy

In Nederland is het alweer een tijdje stil rondom Sabia Boulahrouz, de ex-vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz, die later een veelbesproken romance had met Rafael van der Vaart - de voormalige geliefde van haar oude hartsvriendin Sylvie Meis, van wie ze ook nog nog een tijd het kind gedragen heeft voordat ze een miskraam had. Nu zijn alle sores voorbij en poseert ze trots met haar lichaam in de Playboy.

[video width="640" height="360" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/03/Nackt-im-Playboy-–-Sabia-Boulahrouz-im-„Playboy“-Erotik-.mp4"][/video]

Hoe beter een belangrijke voetbal-overwinning (4-1! 4-1!) te vieren dan met een ontklede voetbalvrouw? Toegegeven: Rafael van der Vaart speelt al heel lang niet meer bij Ajax en Sabia Boulahrouz is ook al heel lang niet meer zijn love interest, maar je moet roeien met de riemen die je hebt, nietwaar?

Dat vindt kennelijk ook Playboy, die de 40-jarige schone in haar evakostuum heeft vastgelegd op de gevoelige plaat in het centrum van Parijs. We zien de vrouw in kittige outfits over balkons dartelen en over het bed rollen. Te zien is dat Sabia een stuk beter in haar vel zit dan in haar rampjaren 2015 en 2016, toen zij haar huwelijk, een relatie met Van der Vaart én een zwangerschap zag sneuvelen. Anno 2019 is Sabia sterker terug dan ooit, en dat laat ze ook weten:

"Als Playboy je vraagt, vindt elke vrouw dat denk ik een eer. Ik heb het in elk geval met veel plezier gedaan."

En dat plezier spat in ieder geval van het bovenstaande filmpje af, vindt u ook niet?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties