Oeh-la-la, kijk dan! Sabia Boulahrouz verschijnt morgen naakt in de Playboy

Geen categoriemrt 06 2019, 8:00
In Nederland is het alweer een tijdje stil rondom Sabia Boulahrouz, de ex-vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz, die later een veelbesproken romance had met Rafael van der Vaart - de voormalige geliefde van haar oude hartsvriendin Sylvie Meis, van wie ze ook nog nog een tijd het kind gedragen heeft voordat ze een miskraam had. Nu zijn alle sores voorbij en poseert ze trots met haar lichaam in de Playboy.
[video width="640" height="360" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/03/Nackt-im-Playboy-–-Sabia-Boulahrouz-im-„Playboy“-Erotik-.mp4"][/video]
Hoe beter een belangrijke voetbal-overwinning (4-1! 4-1!) te vieren dan met een ontklede voetbalvrouw? Toegegeven: Rafael van der Vaart speelt al heel lang niet meer bij Ajax en Sabia Boulahrouz is ook al heel lang niet meer zijn love interest, maar je moet roeien met de riemen die je hebt, nietwaar?
Dat vindt kennelijk ook Playboy, die de 40-jarige schone in haar evakostuum heeft vastgelegd op de gevoelige plaat in het centrum van Parijs. We zien de vrouw in kittige outfits over balkons dartelen en over het bed rollen. Te zien is dat Sabia een stuk beter in haar vel zit dan in haar rampjaren 2015 en 2016, toen zij haar huwelijk, een relatie met Van der Vaart én een zwangerschap zag sneuvelen. Anno 2019 is Sabia sterker terug dan ooit, en dat laat ze ook weten:

"Als Playboy je vraagt, vindt elke vrouw dat denk ik een eer. Ik heb het in elk geval met veel plezier gedaan."

En dat plezier spat in ieder geval van het bovenstaande filmpje af, vindt u ook niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten