Oeh-la-la! Sabia onthult wanneer ze voor het laatst seks heeft gehad!

Oeh-la-la! Sabia onthult wanneer ze voor het laatst seks heeft gehad!

Maandenlang verstopte Sabia zich voor de pers, terwijl ze wanhopig probeerde haar privé-leven te beschermen. Nu gooit ze live op tv er echter alles uit!

De neerwaartse spiraal van Sabia Engizek lijkt te zijn afgelopen: de ex van Rafael van der Vaart lijkt weer happy met zichzelf, en dat mogen de mensen zien ook! Ze verscheen in het BNN-programma Ranking the Stars waar bekende Nederlanders onder de loep worden genomen door Paul de Leeuw. Geen taboe blijft intact, en geen onderwerp onbesproken. Zo passeerde ook het seksleven van de verschillende deelnemers - onder wie onze Sabia - de revue. En wat bleek? Ondanks alle aandacht voor de beeldschone Sabia lijkt de aandacht van de mannen toch nog wel wat achter te blijven:

"Sabia is toch niet de kille tante die ze soms in de roddelbladen lijkt. Integendeel, de brunette is een goedlachse deelnemer die ook nog eens behoorlijk openhartig was. Bij de vraag 'Voor wie is seksualiteit niet meer belangrijk?' rankten veel deelnemers Sabia vrij laag, omdat haar roerige liefdesleven bij menigeen bekend is. Maar toen Jan Versteegh vroeg wanneer de ex van Rafael van der Vaart voor het laatst 'sexytime' had, gaf ze als antwoord: 'Vorig jaar augustus'. "

Wow! Voor wie bekend is met het fenomeen pandapunten: Sabia heeft er dus 11.

En voor wie kan terugrekenen: augustus 2015 was vlak de break-up met Rafael van der Vaart (die vond plaats in juli), dus de grote vraag is nu natuurlijk wie de gelukkige man is geweest die de zogenaamde 'rebound' van Sabia was vorig jaar zomer. Ik zet m'n geld in op modellenbureau-eigenaar Ted Linow. Deze man bood vlak na de vermeende 'hook-up' van Sabia de voormalig voetbalvrouw een modellencontract aan. Zou hij door het zinderende naakte lichaam van de Nederlands-Turkse vrouw op het idee zijn gekomen om van zijn hobby ook zijn werk te maken? Wie weet, wie weet... In ieder geval is augustus vorig jaar alweer een flinke tijd geleden.

Hoe dan ook hopen we dat Sabia snel weer een leuke man vindt, zodat ze haar dagen niet in eenzaamheid hoeft te slijten!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
seks Sabia Boulahrouz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties