Oeps! Amber Heard geeft video vrij van een buitengewoon agressieve Johnny Depp

Oeps! Amber Heard geeft video vrij van een buitengewoon agressieve Johnny Depp

Volgens de acteur Johnny Depp verzint Amber Heard, ook een actrice, allemaal verhalen over hem. Het is echt onzin, zegt hij, dat hij haar slecht behandeld heeft, laat staan dat hij regelmatig agressief is geweest.

Helaas voor hem heeft Amber nogal wat bewijs. Zo zijn er foto's van haar in omloop waarop je duidelijk kunt zien dat ze echt in elkaar is geslagen door iemand. Een blauw oog, schaafplekken; nee, het ziet er niet lekker uit.

Op zich is dat al problematisch genoeg voor Depp, maar het wordt nog erger. Aangezien de acteur terugvecht in de media voelt Amber zich blijkbaar gedwongen om nog veel meer informatie én beelden vrij te geven.

Amber heeft namelijk een video vrijgegeven die gemaakt is op 21 mei. Op de video kun je zien dat Depp helemaal gek wordt als ze hem vraagt of hij alcohol gedronken heeft. Volgens haar is hij namelijk een alcoholist.

Depp's reactie spreekt boekdelen. Hij wordt knettergek, pakt een glas én een fles wijn, en gooit ze allebei kapot. Vervolgens probeert hij Amber's telefoon af te pakken.

Kijk de video hier.

Conclusie: Depp kon weleens serieus in de problemen komen tijdens de vechtscheiding. Er is werkelijk geen enkele kans dat Amber hem hiermee laat wegkomen. Op zijn best gaat deze scheiding hem bakken met geld kosten, en op zijn slechtst moet hij binnenkort maar weer snel een nieuwe rol bemachtigen omdat hij anders bankroet gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties