silhouette 3267887 1280

OM haalt officier die zaak-Akwasi seponeerde, nu van andere racisme-zaak (Clarice Gargard) af

Geen categoriesep 13 2020, 21:00
Het is toch werkelijk onvoorstelbaar? Bij het OM zag kennelijk niemand dat er de schijn van belangenverstrengeling kon bestaan toen Vreekamp, met haar verleden, meebesliste over het niet vervolgen van de strafbare Akwasi. Allebei gelieerd aan KOZP? Moet gewoon kunnen!
Maar hoe totaal verbaasd ze toen bij het OM waren, zo voorzichtig zijn ze nu! Nu hebben ze ineens wél door dat het toch niet zo handig is als Vreekamp bij een andere racisme-zaak, over nog zo'n zelfde KOZP-zeikerd genaamd Clarice Gargard, mee gaat doen bij dat proces.
Als het bij Akwasi géén probleem was, waarom is het dit nu dan wel? Het OM zegt dit te doen vanwege de mensen die bedreigingen hebben geuit jegens Gargard. Die gaan natuurlijk schuimbekkend die rechtszaal uit als een pro-KOZP officier daar de eisen voor gaat staan lezen.
Er klopt toch geen snars van dat iemand met zo'n uitgesproken politieke achtergrond dit soort zaken behandelt? Zelfs al doet ze haar best om alle schijn van belangenverstrengeling weg te nemen, dan nog vertrouw je het toch niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten