Oma was ineens weg uit het bejaardentehuis. Je zal echter nooit geloven waar haar zoon haar uiteindelijk weer terugvond

Oma was ineens weg uit het bejaardentehuis. Je zal echter nooit geloven waar haar zoon haar uiteindelijk weer terugvond

79 jaar oud, maar nog lang niet saai of versleten.

Tony Sellers kreeg de schok van zijn leven toen hij de kamer van zijn moeder bezocht in het verzorgingstehuis waar ze woont. Ze was er niet. Aanvankelijk was de man in paniek...

"Ik kwam binnen en er was niemand in de kamer, maar haar rolstoel stond er nog en haar rollator was weg. Ik zweer: 99 van de 100 keer is ze wél in de kamer."

Maar een kleine speurtocht later wist Tony toch de verblijfplaats van zijn moeder te achterhalen. Je zou normaalgesproken zeggen dat je dan opgelucht bent, maar Tony was dat desalniettemin toch niet helemaal. Zijn moeder was namelijk in een tattoo-shop, en liet een eigen tatoeage zetten:

rebel-grandmother-tattoo-escape-care-home-1Een hartje:

rebel-grandmother-tattoo-escape-care-home-10Het enige commentaar van de vrouw was, toen haar zoon verhaal probeerde te halen: "I don't f*cking care!"

Yeah! Zie hier hoe deze stoere oma de dag van haar leven beleeft met haar rebelse gedrag:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/aea95918-bddb-491d-8508-aa7e233b4d41_c8hI_lV0CcU9xXJLICvNOBIVRS7hBXI_d4eEDSt23wrBQyAke-wiyZodS5hlBK2_fEEOX152E3E-_4_0.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
weggelopen Grootouders tatoeages

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties