Omroep ON viert feest: de benodigde 50.000 leden zijn binnen!

Omroep ON viert feest: de benodigde 50.000 leden zijn binnen!

Arnold Karskens kan tevreden zijn. Omroep ON heeft 50.000 betalende leden verzameld. Een niet-geringe prestatie gezien het feit dat ON het helemaal op eigen kracht heeft moeten doen, zonder hulp van wie dan ook.

Het is niet makkelijk om door te breken in Hilversum als je een echte outsider bent. Publieke zenders zijn kneiterlinks. Zelfs PowNed, ooit opgezet door GeenStijl, is nauwelijks te onderscheiden van de rest van de NPO. Het is allemaal wat puberaler, maar dat is het dan wel mee gezegd.

Juist daarom is het belangrijk dat -- als er dan publieke omroepen moeten bestaan -- er een andersoortige omroep komt. En zie, het is Arnold Karskens gelukt. Omroep ON heeft de benodigde 50.000 leden verzameld.

Natuurlijk is niet alles wat Omroep ON doet ge-wel-dig. Ik kan me een show herinneren met IJbeltje Hoeheetzeookalweer. Dat was werkelijk vreselijk.

Maar qua instelling (en bereidheid hard te werken) is deze nieuwe omroep natuurlijk wel degelijk van toegevoegde waarde. Als énige omroep is Omroep ON niet van plan mee te doen aan de politieke correctheid. Dat is heel veel waard, want de politieke correctheid is als een kanker in onze samenleving -- en zeker in onze media.

Gefeliciteerd dus, Arnold en co. Het is jullie gelukt. Nu doorpakken en met mooie programma's komen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties