snapshot

Onbetaalbaar: Rutte zet treitervlogger Ismail keihard op zijn nummer na sneu verzoek om 'excuses'

Geen categorienov 04 2016, 15:00
Onze favoriete treitervlogger Ismail mag dan denken dat hij helemaal in de lift zit deze week, Mark Rutte ziet hem nog steeds voor het tuig dat hij echt is.
Vind van hem wat je wilt, maar soms zegt onze premier best dingen waarvan de waarheid niet te ontkennen valt. Nadat Ismail Ilgün zijn woonplaats Zaandam terroriseerde met zijn zogenaamd 'stoere' vlogs, had heel Nederland het helemaal gehad met deze aandachtszoekende zielepoot. In zijn bezoek bij Zomergasten noemde Rutte hem en zijn vrienden dan ook "tuig van de richel": een betere term valt er eigenlijk niet te bedenken voor deze politiepester.
Ismail had vorige week echter wat meevallertjes: een louche platenlabel zag wel wat in zijn onconventionele manier van aandacht trekken, en besloot hem van de straat te houden door hem aan te nemen als marketeer. Helaas is dat alles onze vlogger een beetje in zijn bol geschoten, want als je hem tegenwoordig hoort is het duidelijk dat hij zichzelf en zijn invloed ietsjes is gaan overschatten. Ismail heeft namelijk het lef gevonden om zowaar excuses te eisen van Rutte om de uitspraak die hij maanden geleden - meer dan terecht - deed.
Dat was ook Pownews niet ontgaan, dat inmiddels op de premier is afgestapt om te vragen of hij inderdaad een knieval gaat maken voor het lievertje van links Nederland. Toen ze hem mededeelden dat Ismail excuses eist, kwam hij echter met een keihard antwoord: "Dan kan hij lang wachten! Die man heeft een hele wijk in Zaandam het leven onmogelijk gemaakt."
Wat Rutte waarschijnlijk niet doorhad is hoe erg de vlogger wel niet beledigd en getraumatiseerd was door het hele voorval. Want zeg nou zelf: zo'n lieve jongen die geen vlieg kwaad doet heeft toch het recht om zich aangegrepen te voelen door zo'n ernstige belediging? Trekt Mark het zich niet aan dat Ismail zwaar gekwetst is? In zijn eigen woorden:

Dan hoop ik dat hij het ooit weer teboven komt.

Duidelijk! Hier kun je het allemaal zelf nog eens naluisteren - wat zeker de moeite waard is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten