Ondanks dreiging repressies gaan Wit-Russen massaal de straat op!

Ondanks dreiging repressies gaan Wit-Russen massaal de straat op!

Ondanks de dreigingen van Loekasjenko gaat Belarus massaal de straat op. De president/dictator had eerder nog gedreigd om in klassieke Sovjet-stijl betogers het leven zuur te maken. Massaontslagen, represailles van het leger en bezoekjes van de veiligheidsdiensten. Toch hebben de mensen er meer dan genoeg van en besluiten ze weer de straat op te gaan. Hoe lang zal dit goed blijven gaan?

Vandaag trekt het volk van Belarus weer massaal de straat op. Even 'leek' het erop dat Loekasjenko weer wat meer had gecreëerd onder het volk, maar dit was alleen maar schijn. Het volk van Belarus heeft meer dan genoeg van het Sovjet-fosiel.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het is een indruk beeld, duizenden, tienduizenden Wit-Russen zijn de straat op gegaan om hun stem te laten horen. Loekasjenko zien zij liever vandaag nog, dan morgen vertrekken. De grote vraag is: hoe hard zal Loekasjenko optreden. Hij heeft afgelopen dagen flink wat bedreigingen geuit tegen iedere vorm van protest.

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties