Onmenselijk ISIS moordt verder in nieuwe video: martelt, schiet en onthoofdt er op los

Onmenselijk ISIS moordt verder in nieuwe video: martelt, schiet en onthoofdt er op los

Raqqawood heeft hun zoveelste video in de serie 'Martel, Moord & Verkracht voor Beginners' uitgebracht.

ISIS verliest aan alle kanten van het kalifaat terrein: Mosul wordt bevrijd, aan de noordgrens knagen Koerden aan het gebied en zelfs de hoofdstad Raqqa ligt binnen handbereik van minder extremistische groepen.

Dat betekent echter niet dat de propagandamachine van de plofbaarden tot stilstand gekomen is. Sterker nog, de moordmaniakken hebben er alle baat bij om de wereld te laten zien dat ze nog prima in staat zijn hun favoriete bezigheid uit te oefenen: het uitmoorden van vele onschuldigde slachtoffers. Want dat zijn het zeker. ISIS doet graag geloven dat degenen die zij executeren dat verdiend hadden: ze zouden soldaten van het Irakese of Syrische leger zijn, of anderzins tegen de jihadisten gevochten hebben. Die mensen zullen ongetwijfeld een afgrijselijke dood tegemoet zijn gegaan wanneer ze gepakt werden, maar het gros van de slachtoffers zal waarschijnlijk gewoon voor de kleinste vergrijpen een hoofdrol in deze bloederige films gekregen hebben.

En dat kun je letterlijk nemen, want hoofden rollen er en masse in de Hollywoodachtige video's van Al-Baghdadi en zijn rovers. De meeste recente beelden tonen precies dat: onbeschrijfelijke beelden van de laatste momenten van een stel mannen - zogenaamde 'spionnen' - dat waarschijnlijk niet vriendelijk genoeg had gekeken naar de lokale haatbaardenbaas. In de video worden ze - in de typerende oranje pakken - aan bomen vastgebonden op een plek die in betere tijden waarschijnlijk als olijfgaard dienst deed. Vervolgens worden ze geblinddoekt, want vergeet niet: de moordlustige barbaren van ISIS zijn stoer genoeg om homoseksuelen van gebouwen af te gooien, maar niet om hun slachtoffers daarbij in de ogen te kijken. In angst wachten de mannen tot de beul hun hoofd van hun romp komt scheiden: met zekerheid de gruwelijkste momenten van hun veel te korte leven:

isis_2

Hun kameraden verderop hadden echter niet veel meer geluk. Zij werden de woestijn in gesleept, om vervolgens met een zwaar machinegeweer - doorgaans bedoeld om voertuigen mee te beschieten - op nog geen meter afstand te worden neergeknald met schoten in hun hoofd. In tegenstelling tot de mannen aan de bomen konden zij hun beulen wél zien aankomen, maar ook hier waren de sadisten van ISIS niet man genoeg om hun slachtoffers tenminste in de ogen te kijken.

isis_3

Hoeveel bewijs heeft de wereld nog nodig om te beseffen dat we hier waarschijnlijk met de meest moordlustige terreurorganisatie ooit te maken hebben? Er zijn ISIS al vele organisaties voorgegaan, maar geen van hen kwam qua gruwelijkheid en taktieken ook maar enigszins in de buurt van deze zieke geesten. De dag dat de laatste jihadist deze wereld verlaat wordt dan ook een mondiale feestdag, en elk land ter wereld zou al het mogelijke moeten doen om die dag zo snel mogelijk te laten aanbreken!

De video is hieronder te bekijken:

Lees meer over:
executie ISIS Video onthoofding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer