Ook Trijntje bevallen van baby

Ook Trijntje bevallen van baby

Niet alleen Kim Kardashian is deze week bevallen, maar ook onze eigen Trijntje Oosterhuis heeft een dochter op de wereld mogen zetten.

De zangeres maakte dit heugelijke feit woensdag bekend via Instagram. Het is een dochtertje geworden, dat de naam Maël Joni Ronde zal dragen. Trijntje schreef het volgende op haar Instagramaccount:

Dinsdag 8 december 2015 om 14:03 uur is onze lieve, mooie, prachtige dochter Maël Joni Ronde geboren. Zusje van Jonas, Marijn en Eljah. We voelen ons trots, uitverkoren en gezegend met de komst van dit meisje. We genieten elke seconde van haar pure schoonheid en prille liefde. Bless, Alvin&Trijntje #maëljoni

Het is hiermee het derde kind voor de 42-jarige zangeres, die dit jaar Nederland vertegenwoordigde in Wenen op het Eurovision Song Festival. Ze had al twee kinderen, Jonas en Marijn, uit een eerder huwelijk met haar jeugdliefde. Ook haar huidige man, Alvin Lewis, heeft al een kind uit een vorige relatie, zijn 7-jarige zoontje Eljah.

Trijntje en Alvin kenden elkaar al vele jaren, doordat zij allebei lid zijn geweest van de popgroep Total Touch, die eind jaren '90 enkele hits in Nederland scoorde. In 2013 kwamen geruchten naar buiten dat de twee een relatie zouden hebben, wat uiteindelijk werd bevestigd en uiteindelijk bekroond is met de geboorte van hun eerste kind samen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties