Op weg naar zijn werk ziet een man een witte deken liggen in de bosjes. Als hij kijkt wat eronder ligt, krijgt hij onverwacht een prachtig 'geschenk uit de hemel'

Geen categoriejun 03 2015, 21:00
Raul Ceja had een fantastische ervaring: doordat hij zo enorm nieuwsgierig is, was hij ineens de held van het jaar toen hij iets uit de bosjes haalde.
Toen Raul Ceja op weg was naar z'n werk, zag hij in de bosjes een wit laken liggen. Nu ligt er vaker rommel in de bosjes, maar iets deed Raul besluiten om het geheel tóch nog iets nader te inspecteren. Hij wist niet wat hij zag toen hij bij het kleedje aangekomen was en keer wat eronder lag. Het was niets minder dan een heuse baby!
babyRaul maakte er snel een filmpje van..
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/¡ESTÁ-VIVA-Hombre-rescata-a-bebita-abandonada-en-Zapopan2.mp4"][/video]
.
... Maar aarzelde verder geen moment. Hij bracht het achtergelaten kindje meteen naar het ziekenhuis, alwaar het een hele medische keuring heeft ondergaan. En gelukkig: het piepjonge baby'tje mankeerde helemaal niets. Wat Raul er verder van vond? Ondanks dat hij het kind toevallig vond, noemt hij het een 'geschenk uit de hemel'. En dat is natuurlijk ook wat het is.
En het meest hartverwarmende van allemaal? Raul is het proces gestart om de baby te adopteren, en op te voeden als een liefhebbende vader. Precies zoals het kleine hummeltje ook verdient. Want Raul heeft gelijk: zo'n kindje is inderdaad een geschenk uit de hemel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten