Nieuwsgierige stelletjes doorzoeken de telefoon van hun vriend of vriendin. Wat ze daar vinden? Nou, kijk zelf maar!

Nieuwsgierige stelletjes doorzoeken de telefoon van hun vriend of vriendin. Wat ze daar vinden? Nou, kijk zelf maar!

Wat denk jij dat je vindt als je zoekt op de telefoon van je wederhelft? Foto's die van je gemaakt zijn terwijl je sliep, hele collectie Justin Bieber-liedjes, of misschien wel een geheim dat je eigenlijk niet mocht weten?

Een aantal gasten met een videocamera hadden een leuk ideetje: een video maken van stelletjes, en ze dan vragen om te kijken op de telefoon van hun vriend of vriendin. Wat zouden ze daar allemaal aantreffen? Sportief als ze zijn willen de meeste koppels wel meewerken aan deze interessante video. En dus scrollen ze

Ze vinden verouderde apps, songteksten van liedjes die je liever weer vergeet. Maar niet alleen dat...

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Couples-Swap-Phones-And-Go-Through-Each-Others-History-LABS-Elite-Daily2.mp4"][/video]
.

Maar gelukkig: uiteindelijk konden alle stelletjes toch opgelucht adem halen. Er werden wat ehm.. 'bijzondere' dingen gevonden, maar niemand bleek er een een heel dubbelleven op na te houden. En dat is maar goed ook, want op je relatie moet je kunnen vertrouwen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties