Op zoek naar onderscheidende cadeaus? Gebruik deze tips voor succes

Geen categoriejul 05 2016, 13:07
Wil je iemand een cadeau geven, maar wil je eigenlijk iets anders geven dan een cadeaukaart, een bosje bloemen of een ander standaard cadeau? Dan geven wij je in dit artikel twee voorbeelden van onderscheidende cadeaus die je ook kunt geven, vooral als je een beetje op wil vallen met jouw unieke presentje.
Onderscheidend cadeau #1: een leren horeca schort
Zoek je een uniek cadeau voor een echte horecatijger? Dan kun je een leren horeca schort geven. Een leren schort is niet alleen praktisch, maar ziet er ook erg mooi uit. En omdat de schorten verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren, vind je eenvoudig een cadeau dat echt bij de ontvanger van jouw presentje past. Zoek je een cadeau voor een keukenprins of een keukenprinses? Dan is dit cadeau ook een aanrader. Zelfs als het om een grillmaster gaat die de hele zomer achter de bbq gaat, is dit stoere schort leuk om te geven. Voor de professionele horecatijgers, maar ook voor mensen die thuis in de keuken staan.
Onderscheidend cadeau #2: iTunes-tegoed
Wil je nummers via iTunes op je iPhone zetten, dan heb je hier geld voor nodig in de vorm van iTunes tegoed. Zoek je een cadeau voor een echte muziekliefhebber, dan is dit tegoed zeker leuk om te geven. Met het tegoed dat jij geeft, kan de ontvanger van jouw cadeau weer een hoop singles, albums en playlists op zijn of haar telefoon zetten. Zeker als je weet dat iemand altijd gebruik maakt van iTunes om zijn of haar favoriete muziek op de iPhone, iPod of iPad te zetten, is een tegoedkaart voor iTunes een aanrader om te geven.
Je kunt helemaal zelf kiezen hoeveel tegoed je cadeau wil geven voor iTunes. Een groot voordeel van deze tegoedkaart, is dat muziek op iTunes doorgaans helemaal niet duur is. Met een tegoed van 10 of 15 euro geef je de ontvanger van het geschenk de mogelijkheid om vele nieuwe nummers te downloaden, wat het tot een erg leuk presentje maakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten