Opeens staan er 100 bikers met motor en al voor hun school. Dan zien ze wie er afstapt

Geen categoriesep 24 2016, 8:00
Hoe zou jij opkijken als er opeens een enorme groep mannen met lange baarden en luide motoren voor de school van je kind stond? Deze moeder kon haar geluk in ieder geval niet op.
Het is geen alledaags verschijnsel, 100 bikers die zich opeens verzamelen voor een school. Ik zou er eerlijk gezegd een beetje nerveus van worden, zeker als ik kinderen op de desbetreffende school zou hebben. Dat is ook niet zo gek, want bikers staan over het algemeen nou niet echt bekend als de meest vriendelijke mensen, en als je in het nieuws leest over een grote bikerbijeenkomst is dat meestal in combinatie met de woorden "knokpartij" of "schietpartij".
Gelukkig liep het allemaal iets anders af in dit geval. De motormannen deden namelijk zowaar een goede daad, waar nog jarenlang over gepraat zal worden op deze school in Pennsylvania. Alles begon met Sean Maehrer, die net als miljoenen andere kinderen na de zomer weer aan school moest beginnen. Nee, de eerste dagen van school is geen enkel kind dol op, maar voor Sean zou het nog veel erger worden. Hij heeft namelijk het syndroom van Down, en is in het verleden al vaker op school gepest omdat hij niet stoer genoeg zou zijn.
Zijn ouders waren ten einde raad, en plaatsen op Facebook een emotionele oproep voor een oplossing. Die kwam vanuit onverwachte hoek, toen de lokale motorclub aanbood om Sean op hun Harley's naar zijn eerste schooldag te brengen. Zo gezegd zo gedaan! Sean trok uiteraard veel bekijks toen hij achterop een motor, met leren jas en al, het schoolterrein op reed. En het had effect, want iedereen die het zag leek zichbaar onder de indruk te zijn van Sean's nieuwe vrienden. Het had allemaal misschien wat intimiderend kunnen overkomen, maar uiteindelijk vond iedereen het alleen maar cool hoe deze jongen zijn entree maakte in het nieuwe jaar. Nee, Sean zal dit jaar niet meer snel gepest worden.
Zo zie je maar: zelfs onder de ruige baarden van bikers schuilt vaak een goed hart!
[caption id="attachment_147961" align="aligncenter" width="900"]Sean en zijn nieuwe biker-vrienden. Foto: InsideEdition Sean en zijn nieuwe biker-vrienden. Foto: InsideEdition[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten