VIDEO|Held die megatreiteraar Ismail achtervolgde: "Ey Ismail, nooit meer doen hè!"

Geen categoriesep 24 2016, 9:00
Als er één iemand is die weet hoe je Nederlands meest gehate vlogger Ismail Ilgun op zijn nummer kunt zetten, is het mede-vlogger 0Fux wel. Nu heeft hij een nieuwe boodschap voor Ismail.
Ja, Ismail dacht dat hij heel wat was met zijn filmpjes waarin hij de politie in zijn Zaandam wel even liet zien wie hier de baas is. Iedereen had spontaan een hekel aan hem, maar zijn echte doorbraak kwam pas deze woensdag toen voor de camera in plaats van erachter belandde. Een andere Zaandamse vlogger onder de naam 0Fux deelde met de wereld hoe hij de treitervlogger op straat tegenkwam en hem door heel de stad jaagde. We hopen allemaal dat hij zijn lesje nu geleerd heeft, maar voor het geval dat heeft Dumpert nog een interview met hem opgenomen waarin hij Ismail nog wat broodnodig advies geeft.
Hij begint te vertellen hoe hij zelf van niets iets in zijn leven gemaakt heeft, door gewoon hard te werken. Jongens als Ismail daarentegen hangen alleen maar, en "verpesten hun leven" door dat soort zinloze video's te maken. En hij ziet de hypocrisie ook wel wanneer de vlogger, die niet bepaald bekend staat als de grootste politievriend van Zaandam, zelf aangifte gaat doen na deze onschuldige achtervolging die hij meer dan verdiende.
Of Ismail überhaupt nog een toekomst heeft? Wel als we 0Fux mogen geloven:

Mensen die dit filmpje zien denken dat ik langzaam ben, maar ik ben een atleet. Die jongen was net een gazelle, ik weet niet eens waarom hij vlogt, die man moet marathonrenner gaan worden!

Het mooiste van allemaal? "Ik ben niet eens Turk", aldus 0Fux, maar hij deed zich wel zo voor om eens goed te laten zien hoe erg hij het voor alle Turken in Nederland verpest. Kijk, zo pak je dit soort mensen nou aan, met een koekje van eigen deeg! Dit is de échte held van Zaandam, en niet dat zielige jochie dat denkt stoer te doen door agentje te pesten. Het hele, onmisbare interview met 0Fux is hier terug te zien:
https://www.youtube.com/watch?v=KrKsdIcba9o
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten