Opportunist Hero Brinkman voorwaardelijk ontslagen door politie vanwege plichtsverzuim

Geen categoriejul 22 2016, 10:00
Hero Brinkman probeert terug te komen in de Tweede Kamer met de Ondernemerspartij. Laten we hopen dat hem dit niet lukt.
Dat zegt ik niet omdat ik denk dat hij alleen maar verkeerde ideeën heeft -- soms heeft hij zowaar een punt -- maar omdat hij een volkomen onbetrouwbare man is. Lees maar mee:

De Amsterdamse politieman Hero Brinkman zou door zijn werkgever voorwaardelijk ontslagen zijn met een proeftijd van drie jaar. Brinkman werd door de politie ook in rang gedegradeerd wegens ernstig plichtsverzuim, meldt NRC vrijdag.

De maatregelen tegen Brinkman, die van 2006 tot 2012 in de kamer zat voor de PVV, werden getroffen na een aanklacht die een advocaat indiende namens een vrouwelijke cliënte.

De advocaat stelde vast dat rechercheur Brinkman de vrouw drie jaar geleden wilde laten opdraaien voor een mishandeling die ze niet heeft gepleegd. De echte dader werd "door Brinkman naar huis gestuurd".

Vervolgens noemde hij het Openbaar Ministerie in de nasleep van de zaak "leugenaar." Dit terwijl hij dus juist de leugenaar was... en is.
Geheel terecht dus dat Brinkman voorwaardelijk ontslagen is. Sterker nog, hij moet dankbaar zijn dat hij een proeftijd van drie jaar heeft gekregen. Als hij niet voor de politie werkte maar voor een gewoon, privaat bedrijf had hij nu van een WW'tje moeten leven.
Hopelijk is de Nederlandse kiezer verstandig en komt Brinkman bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen niet terug in het parlement. Dat verdient deze man niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten