Opsporing Verzocht: idioot gooit varkensafval door brievenbus bij moslimgezin, steekt banden auto lek

Opsporing Verzocht: idioot gooit varkensafval door brievenbus bij moslimgezin, steekt banden auto lek

Een walgelijke actie van een zieke geest.

Eén of andere gek is al een jaar lang bezig om een normaal moslimgezin in de wijk Aa-landen in Zwolle te terroriseren. Het wangedrag van de man loopt zo uit de hand, dat Opsporing Verzocht gisteren aandacht aan hem besteedde en mensen die de man in de bewakingsbeelden (en de screenshot hierboven) herkennen op te roepen contact op te nemen met de autoriteiten.

Want ja, het gedrag van dit misbaksel is echt misselijkmakend. Hij heeft meerdere keren de banden van de auto van het gezin lek gestoken en valt ze continu lastig door allerlei varkensafval door hun brievenbus te proppen en op hun erf te gooien. Het moge duidelijk zijn dat hij dat bewust doet om ze te beledigen.

De politie heeft onderzoek gedaan maar is er tot nu toe niet in geslaagd om de malloot in kwestie te identificeren. Hoewel hij zijn gezicht continu bedekt kijkt hij op een gegeven moment even op in de camera. Hij heeft een sikje en een snor, waarbij het opvalt dat de sik donkerder van kleur is dan de snor. Ook vallen zijn schoenen op (zie de video).

Als iemand deze mafketel herkent, neem dan contact op met de politie. Telefoonnummer: 0800-6070. Laten we er samen voor zorgen dat deze dreig- en stalktokkie binnenkort opgepakt wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties