Orkaan Isaac komt naar New Orleans

Geen categorieaug 28 2012, 16:00
Zeven jaar na Katrina.
Wat moet dat verschrikkelijk zijn voor inwoners van New Orleans: vanavond wordt voor de tweede keer in minder dan tien jaar tijd de stad waarschijnlijk getroffen door een allesverslindende orkaan:

Autoriteiten hebben inwoners van laaggelegen gebieden opgeroepen hun huis te verlaten. In New Orleans reden auto's bumper aan bumper de stad uit naar de hoger gelegen stad Baton Rouge. Anderen bereiden zich, al dan niet noodgedwongen, in New Orleans voor op de komst van de storm. Ook inwoners van andere steden langs de kust van Louisiana tot Mississippi hebben eten gehamsterd en hun huizen, auto's en boten klaargemaakt voor Isaac.

DDS leeft mee met de inwoners van de zuidelijke stad. Hopelijk is dit snel en zonder al teveel kleerscheuren zo weer voorbij.
Eens kijken of er ook weer van die ranzige suggestieve praat op touw komt waarin de president er van wordt beticht een racist te zijn, omdat hij 'zwarte stad' New Orleans zogenaamd aan zijn lot zou hebben overgelaten. Niet? O wacht. er is een Democraat president nu...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten