Oss - Politie zoekt met taser bewapende jongeren die vader mishandelen in bijzijn zoon, maar geen signalement

Geen categoriesep 08 2019, 15:00
Zaterdag is een man tot twee keer toe in elkaar geslagen door een drietal jongeren, terwijl zijn zoon en diens vriendje toekeken. De man sprak de jongeren aan omdat ze scholden met ziektes naar voorbijgangers. De politie is opzoek naar de jongeren maar geeft geen signalement af!
Er is iets goed mis in Oss. Rond 21:15 uur liep de man met zijn zoon en diens vriendje over straat en zag een paar jongeren zitten. Zij scholden voorbijgangers uit met 'ernstige ziektes'. Meneer deed een goede poging om zijn medeburgers op hun gedrag aan te spreken maar dit werd duidelijk niet in goede aard ontvangen.
Drie jongens komen op hem afgerend en slaan hem in elkaar voor de ogen van zijn 13-jarige zoontje. En denk je dat ze zich daarom nog enigszins inhouden? Nee hoor, ze halen er zelfs een taser bij. De man kon die gelukkig nog van zich afhouden.
Op één of andere manier weet hij te ontsnappen en zet het op een lopen met z'n zoontje en het vriendje. Hij belt de noodlijn als hij bijna thuis is en terwijl hij zijn verhaal doet blijken de jongens hem te zijn achtervolgd! Aan de andere kant van de telefoon is te horen hoe hij nogmaals in elkaar wordt geslagen.
De politie is nu dus opzoek naar de jongeren die 'laffe openlijke geweldpleging' hebben gepleegd en naar ooggetuigen. Er is echter geen signalement bekendgemaakt en dat is nogal vreemd want het gaat hier om drie slachtoffers: vader en indirect zijn zoon en diens vriendje.
Zo groot is Oss gelukkig niet, word travels fast dus de kans zit er dik in dat deze jongens snel worden aangepakt. Laten we het hopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten