Oss - Politie zoekt met taser bewapende jongeren die vader mishandelen in bijzijn zoon, maar geen signalement

Oss - Politie zoekt met taser bewapende jongeren die vader mishandelen in bijzijn zoon, maar geen signalement

Zaterdag is een man tot twee keer toe in elkaar geslagen door een drietal jongeren, terwijl zijn zoon en diens vriendje toekeken. De man sprak de jongeren aan omdat ze scholden met ziektes naar voorbijgangers. De politie is opzoek naar de jongeren maar geeft geen signalement af!

Er is iets goed mis in Oss. Rond 21:15 uur liep de man met zijn zoon en diens vriendje over straat en zag een paar jongeren zitten. Zij scholden voorbijgangers uit met 'ernstige ziektes'. Meneer deed een goede poging om zijn medeburgers op hun gedrag aan te spreken maar dit werd duidelijk niet in goede aard ontvangen.

Drie jongens komen op hem afgerend en slaan hem in elkaar voor de ogen van zijn 13-jarige zoontje. En denk je dat ze zich daarom nog enigszins inhouden? Nee hoor, ze halen er zelfs een taser bij. De man kon die gelukkig nog van zich afhouden.

Op één of andere manier weet hij te ontsnappen en zet het op een lopen met z'n zoontje en het vriendje. Hij belt de noodlijn als hij bijna thuis is en terwijl hij zijn verhaal doet blijken de jongens hem te zijn achtervolgd! Aan de andere kant van de telefoon is te horen hoe hij nogmaals in elkaar wordt geslagen.

De politie is nu dus opzoek naar de jongeren die 'laffe openlijke geweldpleging' hebben gepleegd en naar ooggetuigen. Er is echter geen signalement bekendgemaakt en dat is nogal vreemd want het gaat hier om drie slachtoffers: vader en indirect zijn zoon en diens vriendje.

Zo groot is Oss gelukkig niet, word travels fast dus de kans zit er dik in dat deze jongens snel worden aangepakt. Laten we het hopen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Politie Oss geweldpleging taser

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties