Ouders Nederlandse Syrië-jihadisten zetten stichting op om overheid te DWINGEN hun extremistische kinderen te repatriëren

Geen categorieapr 08 2019, 10:00
Opeens is het helemaal geen mysterie hoe het toch kan dat hun kinderen zo geradicaliseerd zijn.
Als je de vader of moeder bent van een Nederlandse 'Syriëganger' (lees: een extremist die de afgelopen jaren naar Syrië is afgereisd om daar in naam van ISIS de meest vreselijke misdaden tegen de menselijkheid te begaan) moet je je natuurlijk helemaal kapotschamen. Je zou zo'n kind maar hebben opgevoed. Vreselijk. 'Waar is het misgegaan?' is de eerste en belangrijkste vraag die ík mezelf zou stellen.
Helaas denken heel veel van dat soort ouders daar heel anders over. In plaats van het walgelijke gedrag van hun kinderen te veroordelen hebben ze nu namelijk een stichting opgericht met het Grote Doel om de overheid te dwingen hun extremistische kroost terug te halen naar Nederland. Nee, dat is géén grap. Lees dit verslag maar in de Volkskrant (wat ongetwijfeld heel blij is met dit initiatief).
De stichting wordt op 17 april ingeschreven bij de KvK. De naam van het gedrocht wordt "Achterblijvers." Want blijkbaar moeten we net doen alsof die Syriëgangers allemaal heel zielig zijn. Misschien dat we deze gestoorde ouders dankbaar moeten zijn dat het niet "ZIELIGE Achterblijvers" is.
Hoe dan ook, op dit moment hebben de ouders van zo'n twintig Nederlandse extremisten zich aangesloten bij het initiatief. De organisatie hoopt dat daar nog eens een stuk of dertig bijkomen. Ze geloven namelijk dat ze politiek meer gezag hebben als ze groter zijn. En dan, hopen ze, wordt het gemakkelijker voor ze om de Tweede Kamer er alsnog van te overtuigen dat hun terroristische kinderen teruggehaald moeten worden naar ons land.
Laten we dat nou vooral niet doen. Als de moeders en vaders van dit terroristische tuig hun kroost zo graag willen zien reizen ze maar lekker af naar het Midden-Oosten. Veel plezier aldaar. Groeten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten