Ouders timmeren een speelgoedkeukentje voor hun zoontje. Als internet trollen er lucht van krijgen, reageert de vader vervolgens geweldig!

Ouders timmeren een speelgoedkeukentje voor hun zoontje. Als internet trollen er lucht van krijgen, reageert de vader vervolgens geweldig!

Deze vader en moeder dachten een leuk keukensetje getimmerd te hebben voor hun 2-jarige zoon, maar internetpestkoppen dachten daar anders over. Gelukkig is de vader niet van een kleintje vervaard!

Toen de vader en moeder van een bijna 2-jarige jongen voor slechts €20 een klein meubeltje op internet kochten, hadden ze een grootste visie. Hun zoontje zou binnenkort zijn verjaardag vieren, en hoe kan hij dat beter doen dan met iets wat hij fantastisch vindt? Het jongetje is een hele grote fan van keukens, dus z'n vader ging verbouwen!

Hij begon met dit..

1

Dat werd langzaamaan dit...

2

En uiteindelijk kon hij dit aan z'n dreumes laten zien:

3

De kleine jongen was er dan ook heel erg blij mee! De vader zelf ook, want met een boel handigheid en slechts €20 had hij iets gemaakt dat in de winkel al snel honderden euro's kost. Dus de trotse ouder plaatste afbeeldingen van zijn creatie op internet, waar anderen bewonderend toekeken.

Maar dat was toen online pestkoppen er ook lucht van kregen. Die vonden dat een keuken geen cadeau was om een jongen te geven. Ze beschuldigden de vader ervan van z'n zoon een homo te maken, en dat - als hij dit had willen doen - dan maar een dochter had moeten nemen. Dat zouden de treiteraars bezuren, want nog geen dag later kregen ze de volgende felle, maar overduidelijke repliek:

Welnu, afgaande op commentaren die ik zowel online als persoon heb gekregen aangaande de beslissing van mijn vrouw en mij om onze ZOON een keuken speelset te geven, en over de verscheidene "dochter"- en "maar hij is een jongen"-commentaren.. laat mij één ding duidelijk maken:

Rot gewoon op. Altijd als we naar het lokale wetenschapscentrum, of het kindermuseum gaan, wil hij altijd spelen met de keukenspeeltoestellen. Hij wilt altijd kijken hoe we koken en is er graag bij betrokken, dus wij vonden dit een goed idee.

Verdergaand: als mijn kind een Barbiepop wilde hebben, dan kocht ik dat voor hem. Als dat is wat hij wil, dan is dat wat hij wil. Het is zijn beslissing waar hij mee wil spelen. Niet de mijne.

Daar hadden de trollen niet van terug! Even later werden ook de 'moderators' wakker, en verwijderden ze alle haatdragende teksten, zodat ze nooit meer iemands aandacht zouden trekken. Eind goed, al goed, zo besluit de handige vader dan ook:

Ik wil iedereen danken voor de aardige commentaren! Mijn vrouw en ik hebben ze met plezier gelezen en waarderen de steun van iedereen.

En de rust was wedergekeerd!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties