Eindelijk, daar is-ie dan: de eerste foto van Xess Xava - de liefdesbaby van Yolanthe en Wesley!

Eindelijk, daar is-ie dan: de eerste foto van Xess Xava - de liefdesbaby van Yolanthe en Wesley!

We hebben er even op moeten wachten, maar daar is het dan eindelijk: de eerste foto van de wolk van een baby van Yolanthe en Wesley Sneijder.

Kijk eens aan, is het geen schatje? Vandaag was dan eindelijk de dag dat de wereld mocht aanschouwen hoe de veelbesproken baby van actrice Yolanthe Cabau-Van Kasbergen en voetballer Wesley Sneijder eruitziet. Vredig slapend is de kleine Xess Xava op de foto gezet, waarbij hij op z'n rompertje trots melding maakt van de prestaties die hij reeds heeft verricht:

p7zSrr7

Yolanthe liet de foto verspreiden via haar management. De in Istanbul geboren aankomend stervoetballer (wie weet?) lijkt volgens intimi verder dan ook sprekend op z'n vader. De dolgelukkige ouders leggen dan ook nog één keer uit hoe ze aan de bijzondere naam Xess Xava gekomen zijn:

De familie is in de wolken met de komst van hun eerste kindje samen, die vernoemd werd naar zusje Xelly, Wesley, Wesley's moeder Sylvia en Yolanthe's overleden vader Xavier.

Maar niet alleen mama Yolanthe liet van zich horen door de foto te verspreiden. Papa Wesley vatte ook zijn leven op dit moment samen in een fotocollage. Uiteraard maakte hij daarbij melding van de onfortuinlijke uitschakeling van het Nederlands elftal voor het EK 2016, maar een speciaal plekje was zonder meer ook gereserveerd voor zijn prachtige zoon Xess Xava:

Uiteraard is het nu wachten op de eerste foto van het vrolijke, jonge gezinnetje met z'n drieën!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer