Yolanthe is bevallen van een zoontje – en wat betekent zijn naam?

De zoon van Wesley en Yolanthe heet Xess Xava.

Yolanthe Sneijder-Cabau is 15 oktober op natuurlijke wijze bevallen van een zoon. Yolanthe en haar man Wesley Sneijder zijn dolgelukkig met de geboorte van hun eerste kindje. Yolanthe was niet alleen tijdens de bevalling, ze werd onder meer bijgestaan door haar zus Xelly die speciaal voor de gelegenheid naar Istanbul was afgereisd. Yolanthe woont hier met Wesley, die voor Galatasaray speelt.

Op sociale media gonst het van opwinding over de nieuwste BN-baby, en vooral over de naam van het pasgeboren mannetje. Hij heet namelijk Xess Xava. Waar die naam vandaan komt en wat het betekent, is vooralsnog onduidelijk. Dat de familie van Yolanthe een voorkeur heeft voor voornamen met de letter ‘X’ zou kunnen blijken uit de naam van haar zus Xelly, maar over de precieze reden van de hoogst ongebruikelijke naam tast iedereen in het duister. Veel twitteraars spreken er schande van, en vinden dat Yolanthe haar kind zo’n naam niet kan aandoen.

Xess Xava is het eerste kind van Wes en Yo. Wesley heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk, maar voor Yolanthe is het de eerste keer dat ze moeder wordt. Het was voor haar nog geen sinecure om zwanger te worden – er ging onder meer een eierstokoperatie en een hormoonbehandeling aan vooraf. Met resultaat, want de pasgeboren zoon is gelukkig kerngezond.

Wij van De Dagelijkse Standaard wensen Yolanthe, Wesley en Xess Xava heel veel geluk!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Daniel

    Wij, de familie Daniel, wensen Yolanthe, Wesley en Xess Xava ook heel veel geluk!
    En Xess Xava ook heel veel sterkte met zo’n xutnaam.

  2. JanKorneeldeWit

    Waarom krijgen aandachtshoeren zoveel aandacht…..oja stom van mij…..sorry…leuk hondje trouwens…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.