De zus van Yolanthe is op weg naar Istanbul. De bevalling kan ieder moment plaatsvinden!

We zijn nog maar enkele dagen verwijderd van het moment waarop Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen moeder wordt!

Negen maanden wacht ze er al op, maar het moment is dan bijna eindelijk daar: Yolanthe is uitgerekend voor 15 oktober, en als alles goed gaat kan ze vanaf die dag haar eigen schattige dreumes in handen houden. De vader van het kind is – uiteraard – topvoetballer Wesley Sneijder die dit weekend nog een prachtig doelpunt binnenpegelde tegen Kazachstan voor het Nederlands elftal.

Maar nu wordt het tijd voor Yolanthe om haar eigen wedstrijd te spelen, want er zijn nog maar een paar dagen te gaan totdat ze moet bevallen. Dat zal gebeuren in Istanbul, waar ze woont. En om de geboorte van haar eerste kind te vieren, heeft ze haar familie uitgenodigd om voor de gelegenheid op bezoek te komen. Zus Xelly greep die mogelijkheid met beide handen aan:

xelelelellyWie zich wel moet haasten om er nog op tijd bij te zijn is Wesley Sneijder. Hij is momenteel in Nederland om te trainen voor de beslissende wedstrijd tegen Tsjechië. Als Nederland die wedstrijd wint en Turkije verliest van IJsland, gaat Nederland wellicht alsnog naar het EK. Ieder ander scenario betekent de uitschakeling van ons land.

Yolanthe en Xelly zal dat echter een worst zijn. Zij zijn er voor de baby!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. papa charlie

    Breaking News op DDS!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.