Over en voorbij. Max Verstappen valt WEER uit met motorpech

Over en voorbij. Max Verstappen valt WEER uit met motorpech

Dit is écht ongelooflijk.

Ja, nou is het klaar hoor. Als er geen sabotage wordt gepleegd bij Max Verstappen weet ik het ook niet meer. Voor de zoveelste keer dit seizoen heeft Max de race voortijdig moeten verlaten vanwege motorproblemen. Dit keer hield zijn motor er na acht ronden mee op.

En dat voor eigen publiek. Want, ja, op de tribunes zaten vooral heel veel Nederlanders.

Van de 12 keer dat Max dit seizoen aan een race begon viel hij zes keer voortijdig uit. Ondertussen lijkt het wél prima te gaan met Daniel Ricciardo, die hoegenaamd in precies dezelfde wagen rondrijdt als Max. Als iemand dat even kan verklaren, heel graag. Voorlopig lijkt het er namelijk op dat Ricciardo's ingenieurs wél goed in hun werk zijn, en die van Max niet.

"Ongelooflijk. Ik kan dit niet geloven," zei Max over de boardradio toen zijn bolide er weer mee ophield. Nou, ik wel. Helaas. Het is namelijk elke keer raak. Ik roep nu pas 'ongelooflijk' als zijn wagen voor de verandering eens heel blijft. Dat is schokkender dan dat hij uitvalt.

Het moet maar eens klaar zijn. Het is tijd voor Max om met zijn vuist op tafel te slaan en resultaten te eisen van zijn team. Als ze dat niet willen of kunnen moet hij nu al aankondigen dat hij als zijn contract erop zit meteen op zoek gaat naar een ander team. Want dit is écht belachelijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties