Palestijnse imam eist op tv genocide op joden en atheïsten

Palestijnse imam eist op tv genocide op joden en atheïsten

Kun je je voorstellen wat er zou gebeuren als dit een christelijke predikant was die het over, zeg, moslims en atheïsten had gehad?

Ik wel. De halve wereld zou dan al lang in brand hebben gestaan. Ambassades in islamitische landen zouden zijn aangevallen en de media zouden excuses eisen van elke christen op deze aardbol.

Maar ach, in dit geval gaat het om moslims, en nog om een Palestijnse moslim ook, dus ach, hij zal het vast niet zo bedoelen. Toch?!

Dit is het gebed van de imam die haat mocht prediken op de Palestijnse staatstelevisie:

"Allah, punish Your enemies, the enemies of religion, count their numbers and kill them to the last one, and bring them a black day. Allah, punish the wicked Jews, and those among the atheists who help them. Allah, we ask that You bestow upon us respect and honor by enabling us to repel them, and we ask You to save us from their evil."

Met andere woorden:

"Allah, straf Uw vijanden, de vijanden van religie, tel hen bij elkaar op en dood ze stuk voor stuk, en bezorg ze een zwarte dag. Allah, straf de slechte joden, en de atheïsten die hen helpen. Allah, we vragen U om ons te zegenen met uw respect en eer door ons in staat te stellen om hen te verslaan, en we vragen U dat U ons redt van hun kwaad.

Nou weet ik niet precies wat voor kwaad de imam in gedachten had, maar het lijkt me toch dat hij eerst en vooral moet bidden om de haat in zijn eigen hart te verslaan. Maar nee, in plaats daarvan bidt hij om kracht om een tweede holocaust uit te voeren. En dat doet hij publiekelijk, op de Palestijnse staatstelevisie.

Dit is dus waarom er nog lang geen vrede kan komen tussen de Palestijnen en Israël. De Palestijnse cultuur en diens interpretatie van de islam zijn zo grondig verziekt dat je niets met ze kan. Nou ja, niets behalve oorlog voeren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer