Paris Hilton sneert naar 'bitch' Kim Kardashian op Instagram: "ik heb je beroemd gemaakt!"

Geen categoriejul 01 2016, 9:00
La Hilton is duidelijk jaloers op de roem van Kim Kardashian.
Paris Hilton, kennen jullie haar nog? Een jaar of tien geleden was de steenrijke hotelerfgename dé 'it-girl' van Hollywood. Ze kon eigenlijk niets, maar toch stonden de bladen vol met verhalen over wat ze deze week weer had uitgespookt. De realityseries met Paris Hilton werden over de hele wereld door miljoenen mensen bekeken. Hm, doet dat je aan iemand denken? Precies: Kim Kardashian. Ze is de huidige versie van Paris Hilton, maar dan nóg beroemder en nóg succesvoller.
Wat niet iedereen weet, is dat Kim Kardashian haar roem te danken heeft aan... Paris Hilton! In Paris' realityserie was vaak te zien hoe Kim irritante klusjes moest opknappen voor Paris. Ook staat ze ongemakkelijk naast Paris terwijl een fan recht voor haar gaat staan voor een foto:
214c74c0-45a0-0132-414a-0ebc4eccb42f
En Paris aarzelde niet om Kim als sloofje te gebruiken.
4d1bd970-45a0-0132-414d-0ebc4eccb42f
Maar vandaag de dag is het duidelijk wie er beroemder is: veel mensen zijn Paris Hilton allang vergeten, terwijl Kim Kardashian razend populair is. En Paris is daar niet blij mee, blijkt uit een Instagrampost. Misschien heb je gelezen dat Kanye West voor zijn nieuwe album 'Famous' bijzondere foto's heeft laten nemen waarbij allerlei beroemdheden in bed liggen met hem en Kim. Hoe dan ook, iemand heeft het gezicht van Paris Hilton gefotoshopt op wat eigenlijk Taylor Swift was, met de volgende tekst:
Screen-Shot-2016-06-30-at-08.53.14
Au! Een keiharde diss naar Kim! Natuurlijk is het niet Paris zelf die dit plaatje heeft gemaakt, maar één van haar fans op Instagram. Maar ze staat volledig achter de boodschap, want ze beloonde deze post met een 'like':
likers-hZecoo
Ha! Paris laat even subtiel weten dat ze de boodschap heeft gezien, en er volledig achterstaat. Het is Paris die de 'bitch' Kim Kardashian beroemd maakte. Moet Kim zich nu zorgen gaan maken? Ze is inmiddels vele malen beroemder dan Paris Hilton, dus het lijkt erop dat Hilton genoegen moet nemen met haar tweederangspositie. Jammer maar helaas, je hebt nu eenmaal winnaars en verliezers, Paris!
7c36f430-45a0-0132-0a92-0eae5eefacd9
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten