azarkan en kuzu

Partij DENK schaart zich achter Kuzu: 'GEEN grensoverschrijdend gedrag!'

Geen categoriemei 09 2020, 19:00
Onderweg naar Morgen of Goede Tijden Slechte Tijden? Er lijkt in ieder geval geen einde te komen aan de soap die DENK heet. Sterker nog: een onafhankelijk onderzoeksbureau pleit Tunuhan Kuzu nu volledig vrij van 'grensoverschrijdend gedrag'. Dat doet vast heel veel 'au', meneer Öztürk...
[caption id="attachment_250224" align="aligncenter" width="800"] [/caption]
Kuzu mag zich in zijn handjes knijpen nu hij door een onafhankelijk onderzoeksbureau is vrijgepleit van alle aantijgingen (!!!) die de babbelaar Selçuk Öztürk allemaal over zijn voormalige 'broeder' Kuzu uitspuugde.
"Broedermoord" noemde een zichtbaar gekwetste Kuzu het al eerder. Het begint er inmiddels steeds meer op te lijken dat Kuzu wel degelijk een punt had.
De partij gooide er zelfs een officiële Tweet uit via hun even officiële kanaal op Twitter. Daarbij zeggende: 'De social-media accounts van DENK zijn zeer waarschijnlijk in handen van Tunahan Kuzu, Farid Azarkan en / of Stephan van Baarle.
Laatstgenoemde (Van Baarle) wordt gezien als een van de grootste talenten en vertrouwelingen binnen de landelijke partijtop -of wat daar nu nog van over is...- van de beweging DENK. Van Baarle liet gisteren ook al weten Kuzu trouw te blijven.
Bovengenoemde personen zijn de zogeheten DENK-musketiers die bij een 'wederopstanding' van de partij de dienst zullen gaan uitmaken. 'Trap er maar WEL in!', because it's true.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten