Partijkartel! Wouter Bos gaat nieuwe door overheid gefinancierde bank leiden én pakt €227.000 per jaar!

Partijkartel! Wouter Bos gaat nieuwe door overheid gefinancierde bank leiden én pakt €227.000 per jaar!

Wat een geluk heeft die man! Eerst Nederland naar de knoppen helpen, dan een mooi baantje toebedeeld krijgen en nu wéér een leuk projectje!

€202.000 Bruto salaris plus een onkostenvergoeding en een pensioenbijdrage van 25.000 euro. En dat allemaal om een investeringsbank op te zetten, gefinancierd door overheidsgeld à €2,5 miljard met als doel om projecten van de grond te krijgen waar reguliere banken niet in willen (lees: durven) investeren.

Als we iets hebben geleerd de afgelopen tien jaar dan is het wel dat banken op alle mogelijke manieren geld willen verdienen. Ze laten echt geen kansen liggen omdat ze het project niet begrijpen. De Nederlandse overheid denkt daar natuurlijk heel anders over en meent dat zij bepaalde initiatieven beter in kunnen schatten dan de huidige banken. 'Vernieuwende projecten die banken vaak links laten liggen', schrijven ze op NU.nl. Alsof banken te achterlijk en te terughoudend zijn om goeie nieuwe initiatieven te kunnen herkennen...

Invest-NL gaat de bank heten en professioneel baantjesjager en voormalig minister van Financiën, Wouter Bos, gaat de toko runnen. Ook nog onder de vlag van de overheid want je boy Bos wordt, ondanks wat z'n salaris zou doen vermoeden, aangesteld als rijksambtenaar! Met zulke vriendjes zo'n positie kunnen bekleden voor zo'n bedrag noemt onze ras-PvdA'er, met zijn eeuwige strijd om gelijkheid en het opkomen voor de gewone man, het terecht 'een prachtige nieuwe uitdaging', de galbak.

Lees meer over:
PvdA Partijkartel Wouter Bos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties