snapshot4

Zweden doet weer achterlijk: expliciete goedkeuring nodig voor seks

Geen categoriejun 30, 10:00
Dat Zweden als land, met de weg-met-ons cultuur en haar idiote politiek correcte gelijkheidsdenken, een links themapark is geworden kan niemand zijn ontgaan. Ze presteren het echter telkens om wéér een nieuwe debiele attractie te introduceren. Dit keer gaat het om 'consent'. Zo meldt het AD.
Stel je gaat op stap, slingert een paar 'kouwe rakkers' tegen de huig aan om je zelfvertrouwen wat op te krikken, je ontmoet een mooie meid en jullie worden allebei een beetje hitsig...*record scratch!* Éérst even je mobiel erbij pakken en je Digid app erbij pakken zodat jullie allebei vooraf even goedkeuring kunnen geven voor wat er dreigt te gebeuren! Niks geen 'nee is ja' spanning en sensatie maar kille, steriele goedkeuring via een app.
Zegt één van beide 'nee' op de app (waarom pak je die er dan überhaupt bij denk ik dan) dan is het uit met de pret. Heb je geen verbinding of werd het niet goed geregistreerd? Dan ben je flink nat (not the good kind) en loop je het risico als verkrachter te worden aangewezen.
Dit geld trouwens niet alleen voor de seksuele daad zelf, iedere seksuele handeling dient eerst via de app goedgekeurd te worden. Het is maar goed dat de Zweden geen carnaval vieren want dan raakte het 4G-netwerk in één klap overbelast. Het gaat namelijk niet alleen maar om 'eventjes goedkeuring aangeven' maar men dient ook een lijst te delen met de potentiële sekspartner waarin wordt aangegeven wat wel en niet mag. Potverdorie nog rechtsgeldig ook!
Wat een achterlijk volk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten