Pervers persoon had een werkende camera geplaatst in een sauna in Nederasselt voor een aantal jaar

Geen categoriemrt 10 2018, 16:00
Moet u zich voorstellen, u gaat lekker naar de sauna, misschien ook nog met uw oudste zoon of dochter, om te relaxen en genieten. Dan komt u er later achter dat er camera's zijn geplaatst om u in het geheim op te nemen. Allemaal voor het genot van een perverse ziel. Het is gebeurd in Nederasselt.

Afgelopen week deed de eigenaar van de sauna aangifte, nadat online videobeelden waren opgedoken die waren opgenomen in de kleedkamers van de sauna. Op de filmpjes was duidelijk te zien hoe klanten zich omkleedden, onder wie leden van het Nederlandse vrouwenhandbalteam.

De politie heeft de sauna vanochtend doorzocht. Daarbij zijn ook drie andere camera's, gebruikte plafondplaten en bekabeling in beslag genomen. De drie camera's waren tijdens de doorzoeking niet meer in werking.

Opgenomen op een zeer intiem moment waarin je jezelf letterlijk en figuurlijk blootstelt. Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe iemand het in zijn of haar hoofd haalt om dan camera's te gaan ophangen of verstoppen om daarna mensen op te gaan nemen. De vraag is nu ook of het ergens in het land ook gebeurt. Dit soort gebeurtenissen confronteren ons altijd met de vragen waar we liever niet over willen nadenken, maar het liefst willen wegdrukken. Het stemt in elk geval niet vrolijk.
https://www.youtube.com/watch?v=cAfQSFIY9f0
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten