Podcast! Sid Lukkassen bij de NieuweTijd: 'Het leven is zo absurd geworden, het is krankzinnig'

Podcast! Sid Lukkassen bij de NieuweTijd: 'Het leven is zo absurd geworden, het is krankzinnig'

De Dagelijkse Standaard-columnist Sid Lukkassen kreeg onlangs de uitnodiging om digitaal langs te komen bij de NieuweTijd Podcast. Wat volgde was een buitengewoon interessant gesprek over de staat van Nederland, hoe het nu allemaal gaat, clownworld, en natuurlijk over hoop - of het gebrek eraan - voor de toekomst.

Tijdens het gesprek gaf Lukkassen al meteen aan dat hij eigenlijk altijd wat negatief is geweest. Maar, dacht hij, het verval van het Westen zou relatief langzaam tot stand komen, en dan met name door het grote publiek met massa-vermaak te drogeren.

Wat er de laatste anderhalf jaar gebeurd is heeft zelfs hem verrast. "Het leven is zo absurd geworden, het is krankzinnig" zegt hij daar terecht over. En, "zelfs ik had niet zien aankomen dat het zo snel zou gaan."

Kijk en luister de podcast:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties