Pokémon Go-spelers vinden Zapdos, Moltres en Mew in een park, maar het is niet wat je denkt..

Pokémon Go-spelers vinden Zapdos, Moltres en Mew in een park, maar het is niet wat je denkt..

Het is de droom van elke Pokémontrainer die buiten rondloopt: je handen leggen op de ultra-zeldzame legendarische vogel-Pokémon Moltres en Zapdos, of de nóg zeldzamere roze schattige Mew. Deze kinderen speelden het klaar, maar wellicht niet op de manier die je denkt.

Matthew Teague en Sara Perez waren buiten op weg om wat Pokémon te vangen, maar toen ze een parkje inliepen vonden ze niet de pocket monsters die ze verwachtten te vangen toen ze met de populaire app gingen spelen. Wat ze wel vingen waren 20 hamsters en 7 muizen. Die zaten daar in een kooitje en leidden aan uitdroging en oververhitting.

Two-Pokemon-Go-Players-Found-27-Abandoned-Animals-While-They-Were-on-a-Mission-1

Iemand had ze hier achtergelaten om ze te laten sterven, maar dat gingen Matthew en Sara toch zeker niet laten gebeuren! Ze namen alle dieren mee naar huis, waar ze water en eten kregen.. en de broodnodige afkoeling na hun hachelijke avontuur in de brandende zon.

De dieren hebben het overleefd en zijn nu op zoek naar nieuwe eigenaren. Maar voordat het zover is, hebben Matthew en Sara de beestjes alvast een naam gegeven. You guessed it: de verloren muizen en hamsters zijn vernoemd naar ultra-zeldzame Pokémon die je niet makkelijk vangt.

Two-Pokemon-Go-Players-Found-27-Abandoned-Animals-While-They-Were-on-a-Mission-4

Wie dus een Zapdos of een Mew wilt, hoeft maar contact op te nemen met het dierenasiel! Dat is een stuk eenvoudiger en beter dan stad en land afstruinen voor een paar pixels, nietwaar?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties