Schokkend: Jos Verstappen slaat zijn eigen vader in elkaar

Schokkend: Jos Verstappen slaat zijn eigen vader in elkaar

Tijdens de Grand Prix van Hongarije kregen Jos Verstappen en zijn vader Frans ruzie met elkaar.

Het was een redelijk moeilijke GP omdat Max Verstappen benadeeld werd door zijn eigen team. In principe had hij mee moeten strijden om plaats vier, maar dat lukte niet doordat hij op een verkeerd moment naar binnen werd gehaald voor een pitstop.

Vervolgens kon Max zijn vijfde plek alleen nog maar verdedigen tegen Kimi Raikkonen, van Ferrari. Dat lukte weliswaar, maar toppiejoppie was het natuurlijk niet.

Blijkbaar vond Max' familie het ook erg stressvol allemaal:

Afgelopen zondag, na de Grand Prix van Hongarije, liep een ruzie tussen vader Frans en zoon Jos volledig uit de hand. In zijn woning in Montfort werd Frans dusdanig afgetuigd dat hij zich genoodzaakt zag bij de politie aangifte tegen zijn eigen zoon te doen.

Frans laat weten: "De zaak is nog in onderzoek. Ik moet nog een uitgebreide verklaring gaan afleggen bij de politie, maar hier ligt wel de grens. Jos heeft gewoon losse handen. Dat is al vaker gebleken."

Opa-Verstappen gaat verder: "De zaak is nog in onderzoek. Ik moet nog een uitgebreide verklaring gaan afleggen bij de politie, maar hier ligt voor mij wel de grens. Jos is een heel chagrijnige en vervelende jongen."

Daar zit, helaas, wel iets in. Jos Verstappen is namelijk al vaker in aanraking gekomen met de autoriteiten nadat hij zijn zelfbeheersing verloor. Zo werd hij in 2009 veroordeeld voor de mishandeling van zijn ex-vrouw en kwam hij in 2012 in het nieuws omdat hij was ingereden op een ex-vriendin.

Het meest vreselijke hiervan is natuurlijk dat dit weleens een grote impact kon hebben op Max, en dat terwijl die zich juist voor de volle 100 procent moet kunnen richten op zijn carrière. Er staat al genoeg druk op hem bij Red Bull Racing, daar kan hij niet nog allerlei familieproblemen bij gebruiken. En zeker niet familieproblemen tussen zijn twee grootste fans: zijn vader en zijn opa.

Dieptriest dat Jos Verstappen zich zo heeft laten gaan. Niet alleen omdat het onacceptabel is voor een man om zijn eigen (bejaarde) vader te mishandelen, maar ook omdat hij het leven hiermee erg lastig maakt voor Max. Misschien dat hij daar maar eens goed over na moet denken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties