Politie Groningen puzzelt aan bizar misdrijf in Pathé bioscoop, twee doden gevonden

Geen categorieokt 26 2019, 15:15
Vanochtend trokken politieagenten hun pistolen en bestormden zij één van de zalen van de Groningse Pathé bioscoop. Daar werden namelijk twee stoffelijke overschotten gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf. Hoe en waarom de lichamen daar werden aangetroffen word nog onderzocht en de Politie roept getuigen op zich te melden. Een bizarre situatie die doet denken aan het spelletje Cluedo, maar dan in het echt, via NOS Teletekst.
Pathé in Groningen is één van de grootste bioscopen in Nederland en heeft een complex aan de Gedempte Zuiderdiep. Waar de lichamen precies zijn gevonden wil de politie niet zeggen, maar de kans is groot dat de personen ín één van de filmzalen werden gevonden, achterin één van de zogeheten 'love seats'. Daar kun je als bezoeker namelijk onopgemerkt sterven. Een gerucht die de ronde gaat stelt echter dat de lichamen in de parkeerplaats onder het complex werden gevonden.
Hoe het ook zij, er gebeuren wel vaker vreemde zaken bij Pathé bioscopen die losstaan van een avondje stappen. Naast de casual blow job tijdens de film of het ontdekken van dode lichamen kun je bij de bioscoop ook weleens een ontruiming vanwege terreurdreiging meemaken, kortom: entertainment is gegarandeerd zélfs als de film niet is om aan te zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten