Politie houdt 14-jarige verdachte aan voor de ernstige mishandeling van Frédérique in Amstelveen

Politie houdt 14-jarige verdachte aan voor de ernstige mishandeling van Frédérique in Amstelveen

De 14-jarige Amstelveense Frédérique werd mishandeld bij een speeltuintje in Amstelveen. Bron: Paul Brink

De politie heeft een 14-jarige jongen aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique in Amstelveen. Meer aanhoudingen op korte termijn zijn volgens de politie niet uitgesloten.

Volgens getuigen (die blijkbaar niet ingrepen?) ging het om anti-LHBTI-gerelateerd geweld. Voorafgaand aan de gruwelijke mishandeling zouden een aantal jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk het slachtoffer al hebben geconfronteerd in het Amstelveense winkelcentrum Westwijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties