Politie houdt twee Marokkaanse homoschoppers aan, nog vier tot zes te gaan!

Geen categorieapr 02 2017, 20:00
De jongste van de twee is 14 jaar oud...
De politie laat weten dat twee Marokkaanse jongeren zijn aangehouden in verband met de aanval op Jasper en Ronnie, waar wij eerder vandaag al over schreven. De twee jongens waren vannacht op stap in Arnhem toen ze ineens overvallen werden door een groep Marokkanen. Die begonnen te schelden omdat Ronnie en Jasper homoseksueel zijn en hand in hand liepen. In Nederland vinden zoiets volkomen normaal, maar blijkbaar dachten de kansenparels in kwestie dat ze in Saoedi-Arabië waren. En dus gingen ze helemaal los.
Met name Ronnie moet het ontgelden. Hij verloor maar liefst 4 tanden en zijn lip moest gehecht worden.
Het was natuurlijk een vreselijk verhaal, maar gelukkig is er nu ook iets van goed nieuws. Twee verdachten zijn ondertussen namelijk aangehouden. Dat meldt de politie zelf:

Meteen na de melding zijn agenten op zoek gegaan naar de daders. Twee verdachten van 14 en 20 jaar zijn aangehouden, de eerste komt uit Arnhem en de ander uit Gennep.

Daarbij heeft de politie ook enkele vragen voor mogelijke getuigen:
Het moge duidelijk zijn: als iemand die DDS leest hier meer informatie over heeft, deel die dan met de politie. Het Marokkaanse tuig dat de arme Ronnie en Jasper in elkaar sloeg moet maar eens leren dat Nederland geen salafistisch sharialand is. Als ze onder zo'n schrikbewind willen leven moeten ze maar lekker verkassen naar Saoedi-Arabië of Iran.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten