Politie kraakt pedonetwerk Robert Mikelsons

Geen categorieaug 31 2011, 16:34
De Nederlandse opsporingsdiensten zijn pedo's flink aan het opjagen.
De NOS bericht dat de politie het netwerk van Robert Mikelsons gekraakt heeft. Mikelsons en zijn pedofiele vriendjes onderhielden contact met elkaar op verborgen websites. Hier praatten ze onder andere over het ontvoeren, misbruiken en vermoorden van kinderen. Daarnaast wisselden ze kinderporno uit.

Met toestemming van het Landelijk Parket en de rechter-commissaris zijn digitale rechercheurs zelf dergelijke 'hidden services' binnengedrongen door de beveiliging te kraken. De rechercheurs wisten van vier websites zelfs de beheerdersrechten te krijgen. De servers van deze websites bleken in de Verenigde Staten te staan. Al het aangetroffen materiaal is aan de FBI overhandigd. Daarna zijn de servers gewist.

Van de acht andere 'hidden services' waarop rechercheurs terechtkwamen, is ook het materiaal verwijderd. Op een van de sites stond een discussieforum waarin werd gechat over het ontvoeren, mishandelen en ombrengen van kinderen.

Uit inventarisatie blijkt dat een deel van de 220.000 gevonden foto's en video's voorheen onbekend was en hooguit vijf jaar oud. Ook trof de politie twee foto's aan uit de Amsterdamse zedenzaak. De ouders van de betrokken kinderen zijn hierover geïnformeerd.
De grootte van dit soort netwerken is werkelijk verbluffend. Het gaat hier niet meer om een paar zieke geesten, maar om een geestesgestoorde, kinder-misbruikende mafia. Haar leiders mogen wat mij betreft allemaal op chemische wijze gecastreerd worden; dit soort tuig hoeft niet op coulantie te rekenen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten